Domácí pečený kečup
Domácí pečený kečup: Chuť léta ve sklenici! 
Toužíte po kečupu, který předčí všechny kupované? Zkuste náš recept na pečený kečup! Je plný chuti a vůně čerstvých rajčat. 
Ingredience:
2 kg zralých rajčat 
2 cibule 
4 stroužky česneku 
100 ml jablečného octa 
150 g třtinového cukru
2 lžičky soli
1 lžička mletého černého pepře
1 lžička mletého nového koření
1/2 lžičky mletého hřebíčku
Postup:
Předehřejte troubu na 200°C. 
Rajčata, papriky a cibule nakrájejte na čtvrtky, česnek oloupejte. Vše rozložte na plech. 
Pečte 45 minut, dokud zelenina nezměkne a okraje nezačnou hnědnout. 
Upečenou zeleninu rozmixujte dohladka. 
Přidejte ocet, cukr a koření. Vařte na mírném ohni 30-40 minut, dokud kečup nezhoustne. 
Horký kečup nalijte do sterilizovaných sklenic. 
Zavíčkujte a otočte dnem vzhůru na 10 minut. 
Tip: Pro dokonalý výsledek použijte kvalitní zavařovací sklenice! Najdete je na www.irt.cz 
Užijte si svůj domácí kečup plný lásky a chuti! 
A nezapomeňte se pochlubit svým výtvorem! Sdílejte fotky s hashtagem
